Cele mai resistente geamuri – NOU!

Noutăți companiei Leave a comment  

Este vorba despre noul produs de la Rehau, despre care nu știu nici unii din experți a ferestrelor plastice. In ultimul timp au apărut cele mai rezistente ferestre din profil Rehau Geneo a companiei Rehau. Costul nu estse ieftin, dar caracteristicile corespund acestuia.
Ferestre Rehau Geneo – Cele mai resistente geamuri
Cei care locuiesc la primul etaj, în special proprietarii de locuințe private, adeseori au o frică bine corespunzatoare: cît de bine apartamentul este un apartament sau casa este protejat de penetrare, prin ferestre. În zonele urbane, această problemă a existat totdeauna. Acest lucru este rezolvat de obicei prin instalarea barelor pe ferestre. In timpul curent, există, de asemenea, obloane simple și obloane rolate. Ar trebui să alegeți doar obloane din oțel masiv sau jaluzele de grosime adecvata.
Dar visul locatarilor de la primul etaj, mai ales în case particulare, au fost întotdeauna geamurile puternice din sticla durabila. Exista câteva categorii de sticlă. Cel mai simplu este sticla triplex, ca și în automobile. Aceasta sticlă deseori întră în componența termopanului, cu aceasta va fi greu sa surprinzi pe cineva. Există sticlă calită. Dar cea mai rezistenta este sticlă antiglonț – de câteva categorii cu un cost aproximativ 1.000 – 1.500 de USD pe metru pătrat și mai mult. Dar ce importanță au dacă acestea sunt instalate într- un geam plastic relative de fragil sau profil din PVC. Bătăuși și hoți mărunți se vor descurca cu greu cu un astfel profil. Pentru un profesional aceasta nu este o problemă. El va fi capabil să scoata sticla cu o rangă și sticla anti-glont nu va salva o casă sau un apartament de la hoți.
Profil Rehau Geneo
În 2008, compania germană Rehau a introdus un nou profil, care nu are alternative pe piață – Rehau Geneo. Acest profil nu este din PVC, din carer sunt produse majoritatea ferestrelor, ci din fibră de sticlă. Inițial, această tehnologie a fost dezvoltată industriei aviației militare a SUA. Apoi, în procesul de progres de tehnologie militară a început să fie folosita în alte domenii. În special, fibra de sticla a început să fie folosită în producerea mașinilor Formula 1.
Ceam mai resistentă ramă – Rehau Geneo
În cele din urmă, compania a Rehau a elaborat un nou profil mai resistent bazat pe fibra de sticla. Resistenta profilul de sticla este comparabil cu rezistență unor tipuri de oțel. Este practic imposibil de a sparge cu o rangă. Dacă utilizați sticla antiglonț și profilul Rehau Geneo, aveți o cutie cu adevarat comparabilă cu uși de oțel.
Profilul ferestrelor Rehau Geneo este cel mai dur din toate cele existente pe piață. Cu alte cuvinte, aceste rame pentru ferestre sunt foarte rezistente. Ca consecinte si prețurile la ferestre din profilul Rehau Geneo sunt mai mari cu aproximativ 1,5-2 ori decât costul profilului Rehau Blitz. Ele sunt un pic mai scumpe decât cele mai scumpe ferestre. Deci aceasta sunt de buzunarul celora care sunt preocupați de viața privată a casei, siguranța bunurilor și protecția celor dragi.

Наши партнёры