Servicii

RESPONSABILITATEA, PROFESIONALISMUL SI ABORDAREA INDIVIDULALA PENTRU FIECARE CLIENT SUNT PRINCIPIILE NOASTRE DE BAZA.

COMPANIA BAUART OFERA SERVICII COMPLETE IN DOMENIUL CONSTRUCTIEI:

LIVRARE/DESCARCARE

COMPANIA BAUART, ABSOLUT GRATUIT, OFERA SERVICII DE CONSULTATIE SI MASURARE. CEEA CE TINE DE ASCENSIUNEA ARTICOLELOR DIN PVC, ESTE IMPORTANT DE MENTIONAT FAPTUL CA ACESTE ARTICOLE AU ASPECT USOR SI LUMINOS, INSA IN REALITATE ACESTE CONSTRUCTII AU GREUTATEA MINIMA DE 70 KG. IN ACEST CAZ, SCOPUL SPECIALISTILOR BAUART ESTE CA PROCESUL DE LIVRARE SA NU DEFECTEZE PROFILUL SI STICLA. SERVICIILE DE ASCENSIUNE PE CARE LE OFERIM CLIENTILOR NOSTRIL SUNT GRATUITE, FARA TAXE SUPLIMENTARE

MASURARE

COMPANIA BAUART VA OFERA POSIBILITATEA CHEMARII SPECIALISTULUI PENTRU A LUA MASURARI PENTRU ARTICOLELE CE TREBUIE SA FIE PRODUSE. ACCENTUAM FAPTUL CA, SPECIALISTUL NU IA DOAR DIMENSIUNILE SUPRAFETELOR DIN LOCUINTA DVS, DAR SI DEFINESTE REGIMUL DE UMEDITATE SI TRANSFER DE CALDURA, STUDIAZA FACTORIICE AR PUTEA INFLUINTA PROCESUL DE INSTALARE, VA CONSULTA CEEA CE TINE DE ARTICOLELE CE SE VOR POTRIVI PENTRU CASA DVS.

CA URMARE, PRIMITI CONSULTATII CEEA CE TINE DE CARACTERISTICELE SI BENEFICIILE A DIFERITE CONSTRUCTII METALICE, ALEGEREA PREVAZULUI SI A ALTOR ACCESORII.

MANAGERII DE VINZARI VA VOR CONSULTA IN ALEGEREA PRODUCATORULUI DE SISTEME PVC, NUMARUL DE SECTII, VA VOR AJUTA IN ALEGEREA GAMEI DE CULORI ATIT AL PROFILULUIE CIT SI A STICLEI. TININD CONT DE CARACTERISTICELE INTERIERULUI LOCUINTEI DVS, EXPERTII BAUART VA VOR AJUTA SA ALEGETI MATERIALUL CE PERFECT SE VA POTRIVI PENTRU PERVAZ SI A ALTOR ACCESORII PROPUSE OPTIONAL. MANAGERII DE VINZARI VOR DETALIZA COSTURILE INTEGRALE ESTIMATE AL LUCRARILOR. FAPTUL CA SPECIALISTII AU LUAT DIMENSIUNILE SI V-AU ACORDAT CONSULATIILE SI DETALIILE NECESARE NU VA OBLIGA LA INCHEIEREA CONTRACTULUI. DECIZIA FINALA VA APARTINE. MISIUNEA NOSTRA ESTE SA DEPASIM ASTEPTARILE DVS CEEA CE TINE DE CALITATE SI TERMENI.

MONTARE-DEMONTARE

MONTAREA REPREZINTA ETAPA PRINCIPALA IN SCHIMBAREA FERESTRELOR DVS. DE LA SPECIALISTUL IN MONTARE DIRECT DEPINDE CORECTITUDINEA INSTALARII FEREASTRELOR CEEA CE AR SEMNIFICA PERIOADA CIT TIMP VA VOR DESERVI. CALIFICAREA SI TEHNOLOGIILE DE CARE DETINEM, NE PERMIT INSTALAREA IN TERMINI FOARTE SCURTI CHIAR SI IN PERIOADA RECE A ANULUI. LA TEMPERATURI SCAZUTE SE UTLIZEAZA ANUMITE MATERIALE SI TEHNOLOGII SPECIFIC SEZONULUI RECE. PRIN URMARE, CALITATEA MONTARII NU VARIAZA IN CAZUL IN CARE FERESTRELE SUNT MONTATE IN PERIOADA CALDA SAU RECE.

Гарантийное и послегарантийное обслуживание

GARANTIA ESTE O EXPRESIE A CALITATII MARFII. DE ACEEA PERIOADA DE GARANTIE ESTE DIRECT DEPENDENTA DE CALITATEA PRODUSULUI. PRODUCATORUL ISI ASUMA TOATA RESPONSABILITATEA PENTRU RESPECTAREA CONDITIILOR DE GARANTIE. DURATA DE GARANTIE REPREZINTA UN INDICATOR AL UNUI PRODUCATOR DE INCREDERE SI ATITUDINEA SA RESPONSABILA FATA DE COMPARATOR.

TERMENUL DE EXLPOATARE A FERESTRELOR ESTE DE 30 ANI, CEEA CE DE MULTE ORI ESTE SI OFERIT CA TERMEN DE GARANTIE DIN PARTEA PRODUCATORILOR. GENUL DAT DE PROMISIUNI TREBUIE SA VA ALERTE SI IN ACEST CAZ E BINE SA APLELATI LA ALTI PRODUCATORI. GARANTIA NOASTRA PENTRU USILE SI FERESTRELE DIN PVC CONSTITUIE 10 ANI. CEEA CE SEMNIFICA CA TIMP DE 10 ANI, BAUART ISI ASUMA RESPONSAILITATEA IN INLATURAREA TUTUROR DEFECTIUNILOR IN MOD GRATUIT.

Наши партнёры