Cum să îngrijim în mod corespunzător de noile ferestre din plastic?

Articole Leave a comment  

Regulile de îngrijire a ferestrelor din plastic sunt destul de simple. Puteți procura un set de facilități pentru îngrijirea ferestrelor din material plastic, care este disponibil în fiecare companie, care vinde și instalează ferestre, sau să folosiți materiale de îndemina.
Pentru a curați rama de plastic poate fi folosit un săpun obișnuit dezolvat in apa sau o soluție specială pentru îngrijirea ferestrelor din plastic. Nici într-un caz nu se permite de a folosi soluții de curat care conțin solvenți, acetonă, cu abrazive sau acizi.
În primul rând, se aplică detergent sau soluție de săpun pe suprafața ramei, cu o cârpă moale, apoi clătiți cu apă. Staruiți-vă să evitați lovituri și zgârieturi pe suprafața de PVC.
Pentru îngrijirea ferestrelor din material plastic e bine sa utilizați apă curată dizolvata cu soluție pentru sticlă obișnuită.
Pentru a avea grijă de sigilii plastice a fereastrei, în ciuda faptului că ele sunt fabricate din materiale moderne, acestea încă sunt supuse unei îmbătrâniri naturale, astfel trebuie să le curățim și să le ștergem de praf și grăsimi cel putin de 2 ori pe an. Toate garniturile trebue să fie unse cu soluții ce conțin ulei de silicon. După astfel de îngrijire sigilii rămân flexibile, rezistente la apă astfel ele vor fi în stare bună muți ani înnainte.
De asemenea, este necesar să supraveghem de accesorii metaloplastice.
Pentru a prelungi durata de viață și a menține aspectul impecabil de accesori, trebu să le ungem de 1-2 ori pe an cu ulei special din petrol care nu conține acizi și rășini. Atunci când mânerul se slăbește Trebu să redicăm bara decorativă care stă deasupra, să întoarcem aceasta din poziția orizontală in verticală și să strângeți șuruburile de pe partea inferioară. Dacă este necesar, curățați murdăria din mijloacele din mâner, fără a afecta accesorii de acoperire anti – coroziune.
Din timp în timp este necesar sa curățiti canalele de murdărie. In fiecare fereastră sunt presupuse canale de drenaj pentru a scoate în evidență acumularea condensatului. Ele sunt situate în partea de jos a ramelor, eșarfe și montantii orizontale.

Наши партнёры