Îmbunătățirea condițiilor de trai datorita geamurilor de la balcon

Noutăți companiei Leave a comment  

Reconstrucția a adus o mulțime de lucruri noi în viața noastră, unele din invenții sunt destul de curioase.
Situația de stres și situații, uneori, fără speranță ajuta pe unii cetățeni obișnuiți de a inventa si de a găsi modalități de a supraviețui în acest mediu provocator. Una dintre modalitățile disponibile pentru a îmbunătăți condițiile de trai este instalarea ferestrelor din PVC la balcon. De obicei, balcon inauntru se decoreaza cu material din lemn sau plastic si se instaleaza ferestre plastice sau din lemn. De fapt, datorita acestor modificae balcon se transformă intr-o camera adăugatoare.. Mai mult decât atât, în cazul în care zona de o logia sau un balcon este suficient de mare se poate potrivi o canapea extensibilă compacta și o măsuță un adaus placut in modul de trai cu un pic de confort. De obicei pentru acest spațiu de locuit suplimentar nu trebuie să plătiți.

Trebuie sa va gindiți la aceea că instalarea ferestrelor la balcon sa fie montate în mod corespunzător, fără a neglija la nici un detaliu, de la acesta depinde cît de efectif poate fi folosita suprafata suplimentara in viitor. Este important să alegeți corect o companie careea puteți desemna să monteze la balcoan geamurile PVC. Experții profesionisti va vor ajuta să alegeți tipul de finisaj și izolare termică pentru a folosi această incapere și în timpul iernii. Și aceasta nu este atât de important dacă aveți de gând să utilizati balconul ca o cameră de zi, un foișor pentru o discuție și o cămară. Un alt moment important – selecție de sticla geamului: de cele mai dese cazuri se folosesc rame din lemn ieftine, mai rar rame din Euro lemn scump, de lux pentru cei bogați. Mai este ceva de preț mijlociu: ferestre din aluminiu din plastic.

Un alt domeniu este cazul cînd odaia este conectată cu balcon, in acest caz se mareste suprafata odăiei din contul balconului innoit cu geamuri. Acesta este o variantă mai comlicata din punct de vedere tehnologic și juridic, reeșind din rezultatele expertizei tehnice a specialistilor dacă se poate sau nu inlătura peretele exterior al clădirii. In unele cazuri in dependență de seria caselor de locuit sunt combinații posibile.Trebue de avut in vedere ca replanificarile apartamentului se fac numai dupa un proect ce trece expertiza tehnică altfel veti avea probleme cu vicinii dup aceea cu Inspectia de Stat in Constructii si BIT(БТИ). In cazul vinzarii apartamentului Dumneavostră probabil veti avea nevoie să oficializati acest proiect.

Deseori dupa montarea ferestrelor la balcon proprietarii apartamentului conectează radiatoare incălzitoare in spatiu nou, cu un grad mai mare de confort.

Indiferent de tipul și costul geamuriolor montate la balcon, există diferite variante, incepind cu cele mai ieftine ajungind la o renovare de standard Euro, trebuie să constatam că acest lucru este acum opțiunea de buget cel mai accesibil pentru o mica imbunatatire a condițiilor de viață, care își pot permite chiar si o familie cu venituri mijlocii. Prețurile geamurilor de balcon fac această variantă disponibilă pentru majoritatea populației.

Наши партнёры