Cum de ales ferestre din plastic?

Articole Leave a comment  

Ferestre din PVC, sunt cele mai populare in ultimul timp. Pentru alegerea corect o ferestra e necesar să cunoaștem regulile.

Profil.
Calitatea este cheia de la fereastra Dumneavoastra. Trebuie să acordam atenție nu numai la profilul ferestrei și metoda de instalare, precum și construirea calitativa a geamului, ce este nu mai puțin important.

Instalare
O mare importanță trebuie acordată nodurile de conexiune ale construcției ferestrei. Nodul trebuie sa corespunda proectului, grosimei peretelui este proiectată pentru a preveni formarii condensatului pe suprafața interioară a pantei, rama și temperatura sub + 10. Trebuesc respectate recomandările producătorului. Ferestrele ar trebui să fie instalate numai de profesioniști și nu de altcineva, in sens opus vor aparea probleme.

Scut Termic
Aceasta este una dintre cele mai importante caracteristici. Profilul cel mai optim este compus din 3 camere. Informații referitor la el le puteti găsi în fiecare companie ce se ocupă cu producerea ferestrelor din PVC. Dar cumpărătorul ar trebui să fie conștient de faptul că temperatura internă a sticlei nu trebuie sa scadă sub 17 grade. Camera ar trebui să fie rece vara și calda iarna.

Izolare Fonică.
În zilele de azi, trebue sa stim faptul că ferestrele trebuie să asigure liniștea la birou și acasă. Așa că fiți atenți la grosimea sticlei și grosimei termopanului. Aflați mai multe caracteristici ale unei ferestre de la producator.

Etanșeitate ( Efect ermetic).
Pe perimetrului ferestrei trebuie să fie de cel puțin două sigilii care garanteaza etanșeitate fereastrei.
Comoditate și estetica.

Ferestrele din PVC foarte ușor se curățat de la praf, murdărie, și nu necesită vopsire, precum și diversitatea deschiderii in mai multe moduri pentru a asigura o ventilație mai mare sau mai mică.

Fereastră trebuie să fie nu numai calitativ executată ci cu stil estetic. Acum, există o varietate mare de culori ( laminat, pelicole decorative și plăci ) alegeți astfel încât să bucure ochii voștrii și a celor din jur.

Наши партнёры