Cît de ecologice sunt ferestrele din PVC?

Articole Leave a comment  

Această este o întrebare foarte frecvent întrebată de către persoanele care doresc să cumpere ferestre din PVC. În primul rând, hai sa verificăm ce fel de material întră in componența profilului de plastic ( PVC )?
Profil din plastic ( PVC ) se produce din asa numit PoliVinilClorid– material curat ecologic, ce contine in general produse naturale de sare, petrol și gaze.

Din PVC se produce :

  • Sticle plastice pentru apă.
  • Ambalaje pentru produse de iaurt și alte.
  • Vase de stocare de sânge și plasmă de sânge.
  • Fierbătoare electrice de apă
  • Tapete din vinil.

Lista poate fi prelungită pentru o lungă perioadă de timp, dar acestora exemple este deajiuns pentru a demonstra inofensivitatea completă de PVC.
În țările europene, in parcurs de zeci de ani se folosesc tevi din PVC pentru alimentarea cu apă potabilă, permanent calitatea este sub controlul organelor și pin în prezent nici o abatere nu a fost fixată .
Pentru mediu înconjurător ferestrele din PVC nu sunt doar neprimejdioase, dar împotriva foarte utile. Datorită îmbunătățirei izolației aceste ferestre din plastic reduc în mod semnificativ cheltuelile pe încălzire. Reducând astfel cantitatea de arderea combustibililor fosili și a emisiilor de dioxid de carbon în atmosferă.
Astfel, putem spune cu încredere că: ferestre din plastic sunt absolut neprimejdioase pentru sănătatea umană, utilizarea lor ajută la salvarea naturii.

Наши партнёры